Ta divna splitska noć: Igrači Dinama u euforiji poslije velike pobjede

Split, 30. 03. 2024. Utakmica 28. kola HNL-a Hajduk - Dinamo. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ms

Dinamo je u dugoočekivanom derbiju, pred ispunjenim Poljudskim tribinama, svladao Hajduk 1:0 te su tako Modri direktnog rivala vrlo vjerojatno izbacili iz igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali Rijeka i Dinamo?

Žestoka borba za naslov vodit će se između vodeće Rijeke i Dinama, Modri još moraju na Rujevicu, a imaju pet bodova manje i utakmicu manje od ekipe Željka Soplća. Pogodak odluke na Veliku subotu zabio je najbolji igrač HNL-a i hrvatski reprezentativac Bruno Petković.

Ne čudi, s obzirom na ulog, velika radost Dinamovih navijača, ali prvenstveno igrača. Posebno Stefana Ristovskog, koji je u svom stilu slavio veliku pobjedu.  Pobjeda je ovo koja bi napokon mogla igrače Dinama osloboditi grča koji se u njihovoj igri osjeća više ili manje cijelu sezonu.

Oslobodile se emocije

Ristovski je poznat kao emotivan igrač, strastven, što se ne libi pokazati, ponovno je pokazao tako što je poslije pobjede nad Hajdukom pojurio prema tribini na kojoj su bili Bad Blue Boysi. S velikim žarom s navijačima je proslavio trijumf koji bi mogao donijeti novu titulu Modrima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ta divna splitska noć

Ristovski se popeo preko ograde, a ograda je smještena ispred skupine navijača nakon čega je u euforiji s uzdignutom rukom slavio ”Tu divnu splitsku noć”. Video njegove proslave Dinamo je podijelio na društvenim mrežama uz opis “Rile” i nadodani emotikon srca.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
View this post on Instagram

 

A post shared by GNK Dinamo (@gnkdinamo)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imaju Modri poslije turbulentne sezone razloga za slavlje, iako novi izazovi tek dolaze. Hajduk ponovo, ovog puta u Kupu, i to već u srijedu, kao i bitka s Rijekom za naslov prvaka Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.