Talijanski plesni par osvojio Piruetu

Talijanski plesni par Charlene Guignard i Marco Fabbri najbolji su plesni par 48. Zlatne piruete Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijani su prije godinu dana u Ledenoj osvojili srebro, no jučer su s čak 19 bodova prednosti (172,28) pobijedili srebrne Amerikance, prošlogodišnje svjetske juniorske prvake, Kaitlin Hawayek i Jean-Luc Bakera.

Brončani su Armenci Tina Garabedian i Simon Proulx-Senecal s istim brojem bodova kao i japanski par Hirai – de la Asuncion koji je zbog manje tehničke ocjene ipak četvrti.

Program u Ledenoj nastavlja se od 15 sati velikim finalom klizačica, dok će od 20 sati Piruetu zatvoriti spektakularna revija pobjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

REZULTATI

Plesni parovi
1. Charlene Guignard, Marco Fabbri (Ita) 172,28
2. Kaitlin Hawayek, Jen-Luc Baker (SAD) 153,06
3. Tina Garabedian, Simon Proulx-Senecal (Arm) 127,92
4. Emi Hirai, Marien de la Asuncion (Jap) 127,92
5. Olesia Karmi, Max Lindholm (Fin) 117,02

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.