Tenisač Del Potro otvoreno svjedoči svoju vjeru: Evo zašto se nakon svake pobjede prekriži i pogleda u nebo!

Foto: Twitter(Del Potro

Tenisač Juan Martin Del Potro često nosi krunicu oko vrata za vrijeme mečeva, a nakon svake pobjede se prekriži i pogleda u nebo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Kad sam imao 6 godina, sestra mi je poginula u prometnoj nesreći. To je shrvalo cijelu moju obitelj, jer mi je sestra imala samo 9 godina. Vjerujem da je ona sada na nebu i da me gleda“, svjedoči.

2013. godine opljačkan je na pariškom željezničkom kolodvoru, a jedna od stvari koju mu je lopov ukrao je i krunica koju je posvetio papa Franjo. Ne obazirući se na ukradeni novac, Del Potro je izjavio:”Oduzet mi je dio života. Nemoguće mi je ne misliti o tome. Boli me jako. Velika je čast imati nešto blagoslovljeno od Pape. Više ne mogu moliti tom krunicom, ali sjećanje na taj dan i susret s papom Franjom, nitko mi ne može oduzeti “.

Naime, tenisaču je krunicu osobno darovao Papa na audijenciji u vrijeme kad se održavao teniski turnir u Rimu na kojem je Del Potro sudjelovao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.