Tenisač hrvatskih korijena: Nikad nisam volio tenis, ovo je samo moj posao

Foto: fah

Nisu svi sportaši isti, pokazuje to i Bernard Tomić, australski tenisač hrvatskih korijena, koji kaže da se nikad nije previše trudio, tako da ga zadivljuju rezultati koje je postigao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kroz karijeru sam davao 100 posto sebe. Ali, davao sam i 30 posto. Kad sve uzmem u obzir, rekao bih da sam u karijeri dao 50 posto i da se nisam previše trudio. Stoga je nevjerojatno što sam sve postigao. Nikad nisam volio tenis, ovo je samo moj posao”, zanimljivo je kako taj tenisač doživljava sport od kojeg živi.

Čak je i na pitanje što bi rekao mladima koji žele postati tenisači rekao kako ne bi trebali igrati tenis.

“Radite nešto što vam se sviđa i u čemu uživate jer je ovo naporno i težak život. Ja sam zarobljen u ovoj poziciji i moram to raditi”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.