Teška ozljeda engleskog nogometaša Welbecka

Foto: fah

Napadač engleske nogometne reprezentacije i Arsenala Danny Welbeck teško se ozlijedio u susretu Europske lige protiv Sportinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Welbeck je u 25. minuti ozlijedio gležanj i na nosilima i s maskom za kisik je iznesen s travnjaka stadiona Emirates. U redovima ‘Topnika’ strahuju kako je došlo do loma gležnja zbog čega bi 27-godišnji napadač morao na operaciju.

“Bojim se kako s radi o teškoj ozljedi, nešto je slomio u gležnju, no sve će biti jasnije u petak nakon pregleda,” kazao je trener londonskog sastava Unai Emery.

Španjolski stručnjak je priznao kako je Welbeckova ozljeda pogodila suigrače i svi su jedva čekali da utakmica što prije završi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Welbeck je do sada već imao dvije teške ozljede otkako je 2014. stigao u Arsenal iz Manchester Uniteda. Napadač Arsenala bio je na popisu engleskog izbornika Garetha Southgatea za prijateljsku utakmicu protiv SAD, te ogled Lige nacija protiv Hrvatske.

Utakmica između Arsenala i Sportinga je završila bez golova. Londonski sastav vodi na ljestvici skupine E sa 10 bodova, Sporting ima sedam bodova, dok Vorskla Poltava i Karabag imaju po tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.