Teška ozljeda Leone Popović

Trenutno najbolja hrvatska skijašica 17-godišnja Leona Popović slomila je potkoljeničnu kost na treningu slaloma na austrijskom ledenjaku Hintertux, nakon čega je operirana u Schwazu pored Innsbrucka, izvjestili su u srijedu iz Hrvatskog skijaškog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Težak pad završio je kompliciranim prijelomom lijeve tibije (potkoljenične kosti) mlade hrvatske A reprezentativke, zbog čega je 17-godišnja Leona morala hitno biti prebačena u bolnicu gdje je izvršen operativni zahvat.

Operacija je uspješno izvedena i Leona se dobro osjeća. Prema prvim liječničkim procjenama rehabilitacija bi trebala potrajati oko tri mjeseca, nakon čega bi se Leona Popović mogla ponovno vratiti skijašim treninzima na snijegu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.