Teško narušen odnos s klubom: Mbappe trenira s otpisanim igračima

epa10372598 Kylian Mbappe of France celebrates after scoring the 2-1 goal during the FIFA World Cup 2022 Final between Argentina and France at Lusail stadium, Lusail, Qatar, 18 December 2022. EPA/Georgi Licovski

Još se očekuje da će Kylian Mbappe ovog ljeta otići u Real Madrid, a dok se to ne dogodi on se neće priključiti prvoj momčadi PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski list Le Parisien javlja kako će sjajni napadač “nastaviti trenirati s otpisanim igračima”.

To znači da je odnos između pariškog kluba i najveće zvijezde oštećen i teško se stvari mogu vratiti na staro.
Real se navodno sprema poslati službenu ponudu za Mbappea nakon 15. kolovoza.

Igraču postojeći ugovor s PSG-om vrijedi do lipnja 2024. godine, a trener Luis Enrique nije ga uvrstio među igrače koje je vodio na azijsku pripremnu turneju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karijeru je Kylian Mbappe počeo u Monacu, a u PSG je došao 2017. godine.

Dosad je tijekom 149 prvenstvenih utakmica postigao čak 135 pogodaka za Parižane, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.