Thompson o Hrgoviću i Vatrenima: ‘Kad jednog kantautora sportaši pozivaju da bude s njima u njihovim najvažnijim trenucima, onda je to vrh vrhova’

Foto: fah

Filipu Hrgoviću ostvario se san, dok je u subotu ulazio u ring u Areni Zagreb uživo je pjevao Marko Perković Thompson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada sam vidio da Filip ulazi u svoju borbu s “Genima kamenim”, meni je to mnogo značilo, a ovo mi je još veća čast. Polaskan sam i odazvat ću se na svaku sličnu prigodu”, poručuje Thompson u razgovoru za Večernji list.

Sportaši u Hrvatskoj vole Thompsona, pokazalo se to i na primjeru Vatrenih koji su doveli Thompsona da im pjeva na dočeku, unatoč nekim pokušajima da se to spriječi.

“Ako jednog kantautora sportaši pozivaju da bude s njima u njihovim najvažnijim trenucima, onda je to vrh vrhova”, kaže Thompson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvalan je Hrgoviću na podršci koju je iskazao kad je rekao da bi nokautirao bilo koga tko bi mu isključio Thompsona, kao što se to zbilo u srpnju na Jelačićevu trgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.