Tko će nasljediti Zinedine Zidanea?

Foto: Víctor Gutiérrez Navarro

Vijest da Zinedine Zidane odlazi iz Reala šokirala je čitav nogometni svijet. Odluka o nasljedniku mogla bi se saznati vrlo brzo, a Marca piše da je prvi izbor Mauricio Pochettino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je trenutno strateg Tottenhama, no, ranije je vodio Espanyol iz kojeg je 2013. prešao u Southampton. Zatim je godinu dana kasnije preuzeo klupu Tottenhama, s kojim je pak u ovoj sezoni Lige prvaka u skupini odigrao dva susreta s Realom i iz oba izašao kao neporažen.

No, neće biti lako doći do njega jer je nedavno potpisao produženje ugovora s klubom sa sjevernog Londona (do lipnja 2023. godine). Navodno ima klauzulu u ugovoru koja bi mu dopustila selidbu na Santiago Bernabeu, ali ta informacija se tek treba potvrditi.n

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.