Zidane postaje trener Bayerna?

Foto: fah

Zinedine Zidane mogao bi se vratiti trenerskom poslu, a novi mu se nudi u minhenskom Bayernu, tvrde španjolski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako tvrdi portal Mundo Deportivo, posao još nije službeno sklopljen jer francuski trener traži od Bavaraca da mu obećaju pojačanju za sljedeću sezonu, pogotovo u defanzivnom dijelu ekipe. Međutim, navodno je sve blizu konačnog dogovora između njemačkog kluba i bivšeg stratega Reala.

Zidane je svoju trenersku karijeru započeo trenirajući B momčad Reala, u kojem je završio igračku karijeru 2006. Nakon toga je 2016. preuzeo A momčad, koju je vodio u dva navrata. Od 2016. do 2018. Zidane je odveo Real do tri Lige prvaka zaredom, uspjeh koji nikome nije pošao za rukom u povijesti najelitnijeg klupskog natjecanja Europe. Vodio je Real još jednom, od 2019. do 2021. i u tom razdoblju dodao još jedno osvojeno španjolsko prvenstvo onom iz 2017.

Francuski veznjak je u igračkoj karijeri igrao još i za Cannes, Bordeaux i Juventus, a u Real je došao u eri Galacticosa uz Davida Beckhama Luisa Figa, kao tada najskuplji igrač svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener bavarske momčadi, Thomas Tuchel, napušta Bayern ovog ljeta, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.