Tko je za velikog Pelea najbolji nogometaš svih vremena?

Foto: fah

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, slavni Brazilac, Pele, zbog teških problema s kukom jedva hoda. Legenda svjetskog nogometa, koja je danas u kasnim sedamdesetima, zbog toga se povukla u osamu,  umjesto njega govori njegov sin Edinho, koji je u razgovoru za brazilske medije kazao da mu otac odbija izaći iz svog doma jer se osjeća jadno te osramoćeno, a za što, naravno, nema nikakve potrebe. Naime, svatko normalan respektirat će godine starog nogometnog velemajstora.  Pele je rođen 23. listopada 1940. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Zamislite, on je kralj, uvijek je bio netko kome su se divili, a sad ne može hodati”, kazao je Peleov sin Edinho te je nastavio:

“Osjeća se osramoćeno, ne želi izaći iz kuće, ne želi da ga vide. Vrlo je osjetljiv. Bio je na operaciji kuka koja nije prošla kako je trebalo. Ima problema s kretanjem, što ga čini depresivnim”.

Ni mjesec dana nakon toga Pele se osjeća puno bolje te i dalje privlači pozornost svjetskih medija. Najviše novinare danas zanima tko je najbolji nogometaš svih vremena. Je li to možda on sam? Naravno, neće Pele, osim kroz smijeh te u šali, sam za sebe reći da je najbolji, o njemu dovoljno govore njegova djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Teško je pitanje tko je najbolji igrač ikada. Zico, Ronaldinho, Ronaldo, Cruyff. Mislim da je Pele najbolji. Sve njih uspoređuju sa mnom”, rekao je Brazilac te je ipak kazao tko je po njemu najbolji igrač ikad.

Cristiano Ronaldo. Ipak, ne treba zaboraviti ni Lionela Messija”, poručio je Pele. Vidljivo je da nije spomenuo Argentinca Diega Armanda Maradonu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.