Tomas: Osijek će biti ravnopravan klubovima u vrhu HNL-a

Foto: NK Osijek

Nogometaši Osijeka u subotu će odigrati prvu utakmicu na novom stadionu Opus Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sklopu prvog kola SuperSport HNL-a u Osijek stiže Slaven Belupo.

Premijernu utakmicu nove sezone najavili su trener Stjepan Tomas i veznjak Vedran Jugović.

– Poseban je osjećaj biti na Opus Areni, igrati prvu utakmicu i za mene je što sam prvi trener na ovako prekrasnom stadionu, rekao je Tomas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Osijeka očekuje borbu za vrh.

– Siguran sam da s ovom momčadi možemo pomrsiti račune onima koji pretendiraju na vrh. Od prvog dana smo fokusirani samo na to i ovaj Osijek će biti ravnopravan klubovima u vrhu HNL-a, rekao je Tomas.

O sutrašnjem protivniku je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Očekujemo jedan novi Slaven Belupo, agresivan, koji igra napadački nogomet. Poznajem njihovog trenera, donio je jednu novu energiju. Momčad su koju svakako treba respektirati, imaju dobre pojedince, a mi moramo biti fokusirani od prve minute i tražiti pobjedu. Slaven Belupo će igrati agresivno i izaći visoko, ali pripremili smo se na to i siguran sam da ćemo uz dobru predstavu osvojiti tri boda.

– Nadam se da ćemo otvoriti sezonu na dobar način, da će ovo biti jedno novo poglavlje za sve nas i da ćemo uz veliku podršku navijača proživjeti jedan veliki dan za NK Osijek, dodao je Jugović.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.