Tomić: Ovo je posljednji vlak za odlazak u NBA

Hrvatski reprezentativni centar Ante Tomić (28), kojem na ljeto istječe ugovor s Barcelonom, istaknuo je kako mu je ove godine posljednja prilika za odlazak u NBA ligu gdje bi, ukoliko se odluči na taj korak, trebao zaigrati za Utah Jazz koji ga je još prije sedam godina izabrao na “draftu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sa 28 godina, koliko imam sada, ovo mi je posljednji vlak za odlazak u NBA. S Barcelonom pregovaram oko produljenja ugovora no tu je i NBA… Vidjet ćemo što će biti na kraju sezone”, rekao je Tomić.

Katalonski klub, u koji je Tomić stigao iz madridskog Reala 2012. godine, želio bi ga zadržati.

“Sve je otvoreno i moguće. Još uvijek ne znam gdje ću igrati iduće godine”, dodao je Tomić napomenuvši kako nema rokova za donošenje odluke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjem kolu Eurolige Tomić je s valorizacijskim učinkom od 35 bodova izabran za najboljeg igrača kola. To mu je drugi put ove sezone.

“Zadovoljan sam no najvažnije je da momčad igra dobro i pobjeđuje. Lijepo je dobiti MVP priznanje no ono je sekundarno. Zapravo, i nisam baš usredotočen na vlastitu statistiku”, izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.