Toplak: Oni su ugodno iznenađenje; Zekić: Nismo se previše radovali

Foto: fah

Peto kolo SuperSport HNL-a u petak od 20 sati otvaraju Slaven Belupo i Gorica u Koprivnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjem kolu Slaven Belupo je s 1:0 slavio protiv Rijeke, dok je Gorica upisala prvu pobjedu u sezoni protiv Lokomotive 3:2.

– Ugodno su iznenađenje ovog dijela prvenstva, ekipa koja je samo protiv Dinama primila pogotke je sigurno dobra ekipa, disciplinirana i defenzivno sjajno posložena. Nemaju pojedince koji iskaču iz momčadi, trener Zekić je napravio odličan balans i svi odrađuju svoj posao na maksimumu. Očekuje nas jako teška utakmica i morat ćemo se puno namučiti da stvorimo nešto, ali nakon pobjede u prošlom kolu vidimo svoju šansu. Idemo se nametnuti, igrači su skinuli teret s leđa od pritiska te prve pobjede i dat ćemo sve od sebe da pariramo jako dobrom Slavenu, komentirao je uoči utakmice trener Gorice Samir Toplak.

Na ljestvici se Slaven Belupo nalazi na drugom mjestu s osam bodova, a Gorica je šesta s pet bodova, ali i utakmicom manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nismo se imali previše vremena radovati nakon Rijeke jer je dinamika lige takva da je već sutra novi izazov pred nama. Čeka nas težak protivnik koji se voli nadigravati. Sigurno će utakmica biti zanimljiva, a ja se nadam da ćemo mi biti u pravom stanju. Dobro radimo, razvijamo mlade igrače, i sutra će neki novi dobiti priliku, i vjerujem da smo u stanju odigrati još jednu dobru utakmicu, rekao je trener Slaven Belupa Zoran Zekić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.