Torcida nakon diskutabilnih odluka suca na utakmici pionira Hajduka: ‘Glas ulice govori srcem! Smrt HNS-u’

Split, 10.05.2019 - Utakmica 33. kola Prve HNL Hajduk - Slaven Belupo. Na slici Torcida. foto HINA/ Mario Strmotić/ ms

Pioniri Osijeka u Slavonskom Brodu pobijedili su Hajduk preokretom 3:2 i to nakon što je zagrebački sudac Ante Čuljak isključio dva igrača splitske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah je uslijedila ljutnja iz Splita.

“Navikli smo da nas kradete iz godine u godinu, iz kola u kolo, ali kako vas sram nije trenirati strogoću na pionirima?! Suze naše djece ne opraštamo! Ili mi ili vi, do kraja! Pozivamo SVE navijače Hajduka i pripadnike Torcide da dođu večeras u 22:00h ispred Fan shopa na Poljudu gdje ćemo prirediti doček našim pionirima onako kako i zaslužuju. Glas ulice govori srcem! Smrt HNS-u”, objavila je Torcida Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, pioniri Hajduka i Osijeka (2-3) igrali su finale Kupa, ali umjesto o utakmici priča se o tome kako je glavni sudac Ante Čuljak isključio dva Hajdukova igrača i podijeli 11 žutih kartona, njih devet Hajdukovim igračima.

Nakon utakmice jedan igrač Hajduka odlučio je prigovoriti sucu, a jedan od sudaca izašao je iz tunela i mahao prema njemu.

Roditelji su reagirali na to vičući prema sucu ‘udri ga’ uz psovke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.