Torcida odgovorila Boysima: Mogu samo cijukati iz svojih rupa

Foto: fah

U nedjelju od 18 sati po posljednji put ove sezone će se susresti Dinamo i Hajduk. Na gotovo rasprodanom Poljudu Dinamo će imati priliku doći do pobjede, a dovoljan je i remi te tako matematički osigurati titulu prvaka Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atmosfera je uoči utakmice užarena, a posebno kada Modri imaju priliku pred punim Poljudom doći do naslova prvaka. Navijači Dinama Bad Blue Boysi jučer su poslali poruku svojim igračima, koja nije najbolje sjela navijačima Hajduka:

– Za bijednike iz Splita nema većeg poniženja od naše titule u njihovoj kući, poručili su Boysi, a danas je stigao žestok odgovor Torcide.

– Utakmicu u nedjelju Hajduk igra protiv monstruozne tvorevine s bjeguncima, pandurima i njihovim lutkama na koncu kao zaštitnim licima. A ti i takvi, kao i oni koji s njima slave, mogu samo cijukati iz svojih rupa dok smo god štit svome Hajduku i gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torcida je je objavila i upute za svoje navijače te najavila veliki korteo prema Poljudu.

-Okupljamo se i zagrijavamo na Pjaci u nedjelju u 15:30 odakle krećemo u korteu prema Poljudu. Na tribini smo svi sa šalovima minimalno sat vremena prije utakmice radi koreografije! Zagrmimo i nek sve drhti pred nama! Hajduk iznad svega, Torcida ispred svih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.