Torcida priredila vatreno slavlje za Hajdukove juniore, na utakmici Perišić i Livaja

Foto: Snimka zaslona

U posljednjem kolu juniorskog prvenstva Hajduk je s 3:0 deklasirao Dugopolje te su mladi igrači Hajduka stavili točku na jednu sjanu sezonu, sezonu koja se potvrdila kao šampionska. Naime, Hajduk je nakon prvog poluvremena vodio 3:0 Čuićevim pogocima, a do kraja susreta rezultat se nije mijenjao. Početkom drugog poluvremena na tribinama su se pojavili brojni navijači koji su pripremili vatreno slavlje za svoje ljubimce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čim je glavna sutkinja susreta Jelena Pejković odsvirala kraj susreta, nastala je prava ludnica na terenu. Juniori Hajduka potrčali su prema tribini pomoćnog terena na Poljudu, popeli se na ogradu i proslavili titulu s navijačima, Torcidašima, prenosi portal gol.dnevnik.hr.

“Drago mi je što su navijači uspjeli doći na tribinu, igrači se na to moraju naviknuti. Kada dođu u prvu momčad, moraju znati koliko je ovaj dres bitan, moraju ga s ponosom nositi”, rekao je ponosni trener juniora Marijan Budimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ranije je Hajduk osigurao naslov prvaka, a sada su za to dobili zaslužena priznanja, medalje i pehar.

“Bili smo najbolji od prvog do zadnjeg kola, ovo ćemo dobro proslaviti, a onda razmišljati o novoj sezoni i Ligi prvaka”, zaključio je Budimir, čija je momčad završila sezonu s 24 pobjede, jednim remijem i tek jednim porazom.

Na kraju spomenimo kako su utakmicu gledali Marko Livaja, Stanko Jurić, ali i hrvatski reprezentativac te nogometaš Intera, Ivan Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.