Torcida razvila poruku: ‘Pod tmurnim nebom Hrvatske zasjao je Bljesak slobode’

torcida
Split, 05.05.2024. - Utakmica 33. kola HNL-a Hajduk - Varaždin. Foto HINA/Milan ŠABIĆ/ms

Hajduk je dočekao Varaždin u utakmici 33. kola SuperSport HNL-a i izgubio 1:0, a Torcida je razvila veliki transparent kojim je obilježila godišnjicu vojno-redarstvene akcije Bljesak, kojom je od 1. do 4. svibnja 1995. oslobođen okupirani teritorij zapadne Slavonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pod tmurnim nebom Hrvatske zasjao je Bljesak slobode”, pisalo je na transparentu koji je izvjesila Torcida. Nakon toga je zapjevala Moju domovinu, a onda i “Kiša pada, Srbija propada. Vjetar piri, Hrvatska se širi” te “Mi Hrvati ne pijemo vina, samo krvi četnika iz Knina”.

> Varaždin slavio na Poljudu, prekrasni gol Drožđeka

Inače, zadnje dvije utakmice u Splitu su se igrale bez gledatelja zbog kazne koju je Hajduk zaradio zbog divljanja svojih navijača tijekom derbija s Dinamom.

Nogometaši Varaždina došli su do velike pobjede svladavši na Poljudu Hajduk 1:0 u susretu 33. kola SuperSport HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac odlučujućeg pogotka bio je Domagoj Drožđek u 67. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.