Torcidin miljenik: ‘Kamo sreće da ima više Mamića’

Foto: fah

Jedan od najboljih Hajdukovih igrača u zadnjih 15-ak godina Senijad Ibričić u Podcastu Opsajd govorio je i o Zdravku Mamiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojasnio je kako s njim trenutno nema nikakav kontakt, ali ga je ranije zvao.

“Poštujem Hajduk i volim sve u Dalmaciji, a poštujem i Dinamo kao klub. Ovo što je Mamić učinio, njega mogu ljudi voljeti ili ne voljeti, ali ono što je napravio za hrvatski nogomet, mislim da mu treba skinuti kapu. Kamo sreće da ima više Mamića na cijelom Balkanu”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.