Tottenham doveo Leicester do vrata titule Premiershipa!

Foto: fah

Ogroman kiks „londonskih pijetlova“ protiv WBA na domaćem terenu doveo je senzaciju Leicester do samih vrata naslova prvaka Engleske! Dupkom puni White Hart Line zamuknuo je kada Dawson u 73. minuti izjednačio na 1:1, a Spursi ostali nemoćni promijeniti rezultat do kraja utakmice.
Leicesterova nogometna bajka nakon ovog ponedjeljka mora biti okončana sretnim završetkom. Prednost Ranierijeve momčadi povećala se ovaj vikend na ogromnih sedam bodova i u posljednje tri utakmice trebat će ‘lisicama’ tek jedan pobjeda, a možda i manje od toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vardy, Mahrez i društvo za povećanje prednosti mogu zahvaliti West Bromwich Albionu koji je odigrao junačku utakmicu na White Hart Laneu i na kraju ostao neporažen. Poveli su Spursi autogolom Dowsona nakon gužve u 33. minuti, ali isti igrač iskupio se u 73. minuti izjednačujućim pogotkom. Do kraja susreta igra Tottenhama se raspala, kao i snovi o osvajanju titule. WBA je bio bliži pobjedi, no morao se zadovoljiti bodom, kojeg je nedavno otkinuo i Leicesteru na King Power stadionu s kojim je odigrao 2:2.

U sljedećem kolu Leicester gostuje na Old Traffordu i pobjedom kod Manchester Uniteda može osigurati naslov prvaka. Moguće da će biti potrebno i manje, jer isti vikend Tottenham gostuje kod Chelseaja i neće mu biti lako osvojiti bodove. Leicesteru ostaju onda još utakmice sa Evertonom i Chealsea, a Spursima sa Suthaptonom i Newcastleom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.