Totti napustio Romu i poručio: ‘Ovo je doviđenja, a ne zbogom’

epa07653904 Former AS Roma captain Francesco Totti arrives for a press conference at the offices of the Italian Olympic Committee (CONI) in Rome, Italy, 17 June 2019. AS Roma legend Francesco Totti announced that he was resigning from his position as an executive for the Serie A club. EPA/ALESSANDRO DI MEO

Francesco Totti, legendarni nogometaš i kapetan Rome, u kojoj je proveo 24 godine igračke karijere, a od 2017. godine bio članom klupskog vodstva, u ponedjeljak je podnio ostavku na svoju dužnost i napustio jedini klub za koji je ikada bio vezan.

“Napravio sam nešto što mi se činilo nezamislivim: dao sam ostavku. Mislio sam da se to nikada neće dogoditi”, rekao je Totti na konferenciji za medije održanoj u prostorijama Talijanskog olimpijskog odbora u Rimu.

Totti je kao glavni razlog za svoj potez naveo ignoriranje od strane većinskog vlasnika Rome, Amerikanca Jamesa Pallotte, koji ga nije uključivao u donošenje važnih odluka.

“Bilo je mnogo situacija koje su me navele na razmišljanje. Nikada nisam bio uključen, a bio sam na mnogim sastancima. Zvali su me samo kad su bili u problemima”, rekao je 42-godišnji Totti te istaknuo kako je ovo “samo doviđenja, a ne zbogom”.

“Nemoguće je da ne budem vezan za Romu, ali sad idem drugim putem. No, kad se pojavi vlasnik koji doista računa na mene, bit ću spreman”, zaključio je legendarni kapetan Rome.

Narod.hr nastoji objektivno informirati javnost o svim važnim temama iz Hrvatske i svijeta i onim temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima. Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati vas o najvažnijim događajima potrebna nam je Vaša pomoć. Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/hina