Tragedija: Preminuo 26-godišnji golman Crne Gore

Foto: Struway2/wikimedia commons

Radiotelevizija Crne Gore (RTCG) jutros je javila šokantnu vijest o iznenadnoj smrti 26-godišnjeg golmana Crne Gore Matije Šarkića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako navodi spomenuti medij Šarkiću je jutros pozlilo u stanu u Budvi, nakon čega su njegovi prijatelji pozvali Hitnu pomoć, nažalost, spasa 26-godišnjem golmanu nije bilo.

Matija Šarkić preminuo je jutros u 6:30 ostavivši u šoku cijelu obitelj, prijatelje te javnost Crne Gore. Naime, mladi vratar prije samo branio je u utakmici protiv Belgije koju je Crna Gora izgubila 0:2 te je tijekom utakmice svojim sjajnim obranama spasio Crnu Goru uvjerljivijeg poraza, Naime, crnogorski mediji hvalili su Šarkića tvrdeći kako je njihova reprezentacija dobila golmana koji bi boje Crne Gore mogao braniti idućih desetak godina, no jutros je sve dočekao šok.

Na mjestu tragedije nalazi se policija te se ispituju okolnosti tragedije, uskoro bi moglo biti poznato više detalja, međutim, prema sada dostupnim informacijama radi se o prirodnoj smrti. Podsjetimo je Šarkić golman Milwalla, dok je ranije branio za Wolverhamton, Stoke, Birmingham, Aston Villu i Shrewsbury.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.