Trener Dinama Mario Cvitanović izašao iz bolnice, slomljena mu je ruka!

Foto: fah

Trener hrvatskog doprvaka Dinama, Mario Cvitanović, napadnut je ispred ulaza u svoj stan. Dinamo je objavio maskirani napadači palicama su nasrnuli na Cvitanovića koji je zatražio liječničku pomoć. Da je do napada došlo potvrdili su i iz Policijske uprave zagrebačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”GNK Dinamo, zgrožen i zaprepašten ovim činom, najoštrije osuđuje fizički napad na trenera Cvitanovića koji je vrlo lako mogao završiti s tragičnim posljedicama. Zgroženi smo i ovim putem ponovno apeliramo da se institucije ove države napokon probude i prestanu ignorirati sve ovo što se događa oko GNK Dinamo. Da ne ignoriraju napade na građane ove zemlje. Pa zar svi skupa čekamo da se dogodi nešto tragično da sustav konačno reagira? Ne želimo živjeti u zemlji u kojoj se institucije boje čak i osuditi zlodjela. Naime, nismo primjetili da je itko od relevantnih faktora i institucija reagirao nakon napada i pokušaja ubojstva Zdravka Mamića što je očito motiviralo počinitelje ovog kukavičkog napada na gospodina Cvitanovića”, objavili su iz Dinama.

Trener Dinama je nakon obrade u bolnici Sv. Duh otišao je kući. Utvrđeno je da mu je slomljena ruka, piše Večernji list.

Podsjetimo, nogometaši hrvatskog doprvaka danas su igrali kup utakmicu u Imbriovcu protiv Borca i pobijedili sa 6:0. Nakon te utakmice trener Dinama po povratku u Zagreb je napadnut. Za počiniteljima se traga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.