Nova snimka pokazuje srpskog izbornika kako divlja nakon poraza u finalu!

Foto: snimka zaslona

Snimka izbornika Srbije Aleksandra Đorđevića kako okreće leđa premijerki Srbije Ani Brnarić, nakon što mu je objesila oko vrata srebrno odličje, izazvala je pravu buru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je srpski portal Blic objavio ekskluzivnu video snimku u kojoj se vidi kako je temperamentni Đorđević ušao u žestoku raspravu sa sucima odmah nakon utakmice.

Mahao im je rukama ispred očiju, potpuno je prešao granicu. Možda bi došlo i do fizičkog sukoba da ga pomoćnik Jovica Antonić nije udaljio od sudaca.

”U posljednjih nekoliko minuta dogodile su se neke stvari koje se nikako nisu smjele dogoditi, jer je ovo finale i to se u njemu ne smije događati”, govorio je nakon finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimku njegove ljutnje pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.