Trener Dinama Nenad Bjelica urlao na suce i prostačio pored aut linije

Foto: fah

Nogometaši Dinama su u sklopu u 21. kola HNL-a na Maksimiru svladali momčad Gorice sa 2:0. Dinamo nije briljirao, ali je pobjedom protiv Gorice ipak djelomično isprao gorak okus poraza u četvrtfinalu Kupa na Rujevici od Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Briljirao” je Nenad Bjelica, trener Dinama, koji je šetao je uz aut liniju i gledao što njegova momčad radi na travnjaku. U jednom trenutku razbjesnio se na suce nakon što su prekinuli napad Dinama, bila je to odluka s kojom se nije mogao složiti.

”Što je ovo?! Zašto? Ili je prednost ili faul. Je*em ti ova vaša pravila”, zaurlao je trener Dinama, a njegove riječi jasno su se čule i na televizijskom prijenosu, prenosi portal 24 sata.

Nakon što je povikao, Bjelici je uz aut-liniju prišao glavni sudac utakmice Dario Bel, no to ga nije primirilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Objasni mi! Objasni mi”, vikao je Bjelica.

Bel je Bjelicu ‘riješio’ po kratkom postupku i nastavio suditi utakmicu pa se Dinamov strateg obrušio na pomoćnog suca Duju Strukana.

”Objasni mi! Ne možeš objasniti zato što ne znate, zato mi ne možete objasniti! Je*em vam sunce da vam je*em.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suci mu nisu izdali nikakvu disciplinsku mjeru i Bjelica je uz aut liniju utakmicu odgledao do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.