Trener Feyenoorda umjesto o utakmici s Dinamom govorio o sebi

Foto: fah

Nogometaši Dinama danas od 18:55 gostuju u Rotterdamu kod Feyenoorda u sklopu petog kola Europske lige. Dinamo i remijem protiv Feyenoorda može osigurati prolaz skupine te europsko proljeće, no neće biti lako, prva utakmica na Maksimiru završila je 0:0, a Nizozemci su bili bolja momčad do isključenja njihovog igrača. Šteta što takvu prednost tada Dinamo nije uspio iskoristiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvenstvu Nizozemske, kao i Dinamo u hrvatskom prvenstvu, Feyenoord uglavnom dominira, čak i više nego Modri u Hrvatskoj s obzirom da nisu poraženi u posljednje 24 utakmice. Tijekom tog razdoblja Feyenoord je ostvario 17 pobjeda, sedam remija, no u Europskoj ligi ima tek pet bodova iz četiri utakmice, Dinamo ih ima osam iz isto toliko utakmica. Feyenoordu opasno visi prolaz skupine i samo ih pobjeda večeras može zadovoljiti.

Na tiskovnoj konferenciji koja je trebala biti posvećena večerašnjoj utakmici trener Feyenoorda, Dick Advocaat, gotovo da nije govorio o Modrima nego je zapravo konferenciju ”ukrao” za sebe. Naime, najavio je odlazak na kraju sezone, a o Dinamu je kazao svega nekoliko riječi.

“Sljedeći mjeseci bit će moji posljednji u ulozi klupskog trenera. Feyenoord je zaista sjajan klub za kraj duge i lijepe karijere i nadam se da ćemo prije toga napraviti još lijepih stvari. Kad nam se vrate brojni ozlijeđeni igrači, još možemo imati vrlo dobru sezonu”, rekao je 73-godišnji Advocaat. U svojoj bogatoj karijeri ovaj je trener bio izbornik Nizozemske, UAE-a, Južne Koreje, Belgije, Rusije i Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Advocaat tvrdi kako njegovi igrači znaju za ovu odluku već neko vrijeme. A o Dinamu i susretu protiv hrvatskog prvaka…

“Njima je dovoljan i bod, uvjeren sam da će se tako i postaviti te čekati naše pogreške”, poručio je Dick Advocaat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.