Trener Galatasaraya nakon pobjede protiv Hajduka: ”Napravio sam promjene, riskirali smo, ali to je život”

epa08694834 Galatasaray's Younes Belhanda (C-R) celebrates with teammates after scoring the 1-0 lead during the UEFA Europa League third qualifying round soccer match between Galatasaray and Hajduk Split in Istanbul, Turkey, 24 September 2020. EPA/SEDAT SUNA

Nogometaši Hajduka izgubili su, nakon velike borbe, od favoriziranog Galatasaraya u Istanbulu 2:0 u sklopu 3. pretkola Europske lige. Hajduk je pružio favoriziranom protivniku žestoki otpor, a kod 0:0 imao je i svoje prilike iz kojih je mogao kreirati iznenađenje i doći do pobjede. No ipak, Galatasaray je kad se sve sabere bio bolji te je na kraju zasluženo slavio, a legendarni turski trener, na klupi Galatasaraya, Fatih Terim, je poslije utakmice rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Napravio sam promjene i izrotirao igrače, to mi jako puno znači. Moram znati da su mi svi igrači spremni, tako ćemo lakše podnijeti ritam od 50 ili 60 utakmica u sezoni. Riskirali smo, ali to je život”, kazao je Terim te je dodao: “Nismo dali sve od sebe u prvom poluvremenu, ali u drugom smo pokazali što možemo. Nastavit ćemo rotirati igrače kako bi svi bili svježi i spremni iznijeti sezonu.”

Recimo na kraju kako je Terim, a zbog dobre igre Hajduka i činjenice da je Galatasaray opasno visio, dobrim dijelom utakmice bio jako nervozan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.