Prvak Europe Bayern svladao Sevillu i osvojio europski Superkup

Foto:; Twitter

Bayern je po drugi put u povijesti pobjednik UEFA Superkupa nakon pobjede u finalu u Budimpešti nad Sevillom nakon produžetka 2-1 (1-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Rakitić igrao je do 56. minute. Prvi gol je zabio Ocampos uz pomoć Rakitića.

U 34. minuti Mueller je ubacio u kazneni prostor, a Lewandowski je primio loptu i vratio povratnu za Goretzku, koji iz stopostotne situacije zabija za 1:1.

U 104. minuti preko Javija Martineza Bayern je poveo 2:1. Večerašnji trijumf Bayernu je donio pet milijuna eura, a Sevilli 3,8 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BAYERN – SEVILLA 2-1

Strijelci: 0-1 Ocampos (13pen), 1-1 Goretzka (34), 2-1 Javi Martinez (104)
Pred 18.000 gledatelja na stadionu Puškaš Arena sudio je Taylor iz Engleske.
BAYERN: Neuer; Pavard, Süle, Hernandez (Javi Martinez, 99), Alaba (Boateng, 115); Goretzka (Davies, 99), Kimmich, Sane (Tolisso, 70), Müller, Gnabry; Lewandowski
SEVILLA: Bounou; Escudero, Kounde, Diego Carlos, Jesus Navas; RAKITIĆ (Torres, 56), Fernando, Jordan (Vasquez, 93); Ocampos, De Jong (Nesyri, 56), Suso (Gudelj, 77)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.