Trener Gorice: Idemo po pobjedu uz sav respekt prema Hajduku

rendulić
Foto: fah

Trener Gorice Krunoslav Rendulić najavio je sutrašnji ogled s Hajdukom na Poljudu u sklopu polufinala Hrvatskog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gorica je pred velikim izazovom, ovo im je rezultatski najvažnija utakmica sezone:

– Ne treba bježati pred činjenicom da je Hajduk veliki favorit sutra, ovo nam je utakmica sezone, možemo zabilježiti povijesni uspjeh i ulazak po prvi put u finale Kupa. Nema dvojbe da ćemo dati sve od sebe.

Atmosfera nije idealna ali zna se cilj:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nemamo većih problema s ozljedama, što se tiče atmosfere, ona ne može biti idealna jer u zadnje vrijeme rezultati nisu na nivou. Hajduk ima kvalitetu, ali imamo je i mi. Idemo se tamo nadigravati, idemo po pobjedu uz sav respekt prema Hajduku.

Odlukom stožera na Poljudu nema više ograničenja za kapacitet stadiona, očekuje se velika podrška Torcide:

– Sutra nam je izuzetno bitna psihološka priprema, Hajduk će imati sutra prepun Poljud , ali to može biti dvosjekli mač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret u Splitu najavio je i igrač gorice Josip Mitrović: 

– Mislim da smo u dobro stanju, malo jesmo umorni, što se tiče atmosfere, uvijek smo pozitivni, trebamo tamo otići puni želje i volje.

Prepun Poljud je motivacija i Gorici:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sigurno da može biti motivacija, ako ih uhvati nervoza imamo šanse. Uvijek im je teško kad igraju pred svojom publikom. Mi moramo biti sto posto.

Mitrović ne želi isticati igrače Hajduka:

– Razmišljamo samo o sebi, ne bih isticao nikoga od igrača Hajduka, oni imaju kvalitetnih pojedinaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.