Trener Gudelj: ‘Imamo iskustvo, momčad koja je među najboljima u svijetu, imamo ponajbolji vezni red, sjajnu obranu i izvrsnu atmosferu’

Foto: snimka zaslona

Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji od vikenda ulazi u nokaut fazu, danas ćemo saznati posljednja dva para osmine finala. Hrvatska je još u utorak svladala Island i sa sve tri pobjede zaključila nastup u prvome krugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hrvatska bi vrlo lako mogla ponijeti naslov najbolje momčadi prvoga kruga”, rekao je zamjenik glavnog urednika Sportskih novosti Robert Šola gostujući u Studiju 4.

U nedjelju će Vatreni u osmini finala odmjeriti snage s Dancima.

“Kad bih govorio o tradiciji, Hrvatska – Danska, mi smo u prednosti. Danci igraju disciplinirano i hladnokrvno, no za razliku od primjerice Islanda imaju tri vrhunska igrača i dugo nisu izgubili službenu utakmicu. Međutim, na ovom Svjetskom prvenstvu su dali samo dva gola. Kad se sve analizira, mislim da smo u prednosti. Imamo iskustvo, momčad koja je među najboljima u svijetu, imamo ponajbolji vezni red, možda i najbolji, imamo sjajnu obranu i napadače i izvrsnu atmosferu. Sa stožerom i izbornikom treba trezveno analizirati Dance, dobro se pripremiti kako bi u utakmicu ušli psihički stabilni”, rekao je trener Ivan Gudelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti u studiju složili su se da je Brazil najveći favorit za naslov.

“Brazil ima individualnu kvalitetu. Tu su i Španjolci koji će vjerojatno proći Ruse i nadam se igrati s nama, ako svladamo Dance. Nekako mi se čini da će pobjednik tog četvrtfinalnog susreta biti finalist”, istaknuo je trener Goran Tomić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.