Trener Hajduka: ‘Danas smo vjerovali do zadnje sekunde da možemo pobijediti’

Foto: fah

Hajduk je pobijedio 1:0 Rijeku na Rujevici u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a. Hajduku je pobjedu u derbiju donio kapetan Mijo Caktaš koji je ušao u 54. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znamo koliko je ovo važna utakmica za naše navijače. Možda smo bolje igrali protiv Osijeka i Dinama, ali danas smo vjerovali do zadnje sekunde da možemo pobijediti. Ponosan sam na moje igrače, velika je stvar pobijediti u ovakvoj utakmici. Naravno, mi smo u procesu, imamo još puno stvari na kojima moramo raditi”, kaže Hajdukov trener Paolo Tramezzani.

Upitan o promjeni formacije u 3-5-2 rekao je sljedeće:

“Jesmo, malo smo mijenjali, prilagodili smo se Rijeci. Moji igrači moraju razumjeti da već sljedeću utakmicu moramo odigrati maksimalno i osvojiti bodove inače je ovo danas bilo uzalud. Moramo nastaviti rasti i spriječiti da se ponavljaju utakmice kao ona protiv Lokomotive.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govorio je i o Miji Caktašu.

“Nisam ga ja otkrio, znate kakav je. Znate koja je pozicija koju ima u klubu, nije mu lako biti koncentriran i fokusiran na nogomet, ali opet je pokazao koliko je dobar igrač. On je jako važan igrač i vođa za ovu momčad.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.