Trener Hajduka nakon pobjede u derbiju: Htjeli smo igrati baš kao Dinamo u prvom poluvremenu

Foto: fah

Hajduk je slavio golom Libanonca Bassela Jradija u 56. minuti, a bila je to prva pobjeda “bilih” nad Dinamom u Splitu nakon 1259 dana, dok su na prvom mjestu ljestvice HNL-a zasjeli nakon 1399 dana. Bio je to i prvi prvestveni poraz Dinama, koji je dominirao u prvom dijelu, ali je bio i posve nadigran u drugom dijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Hajduka Damir Burić nakon utakmice je rekao da je njihov plan bio bio igrati ono što je Dinamo igrao u prvom dijelu.

“Znam da Dinamo ima veliku kvalitetu, ali smo mi našli neke puteve kako ih proći. Kada gledamo drugo poluvrijeme, mislim da smo bili jako dobri. Mi smo vidjeli kakvi smo bili u prvom poluvremenu. Sada moramo naći neku zlatnu sredinu u svemu tome kako bismo uspješno nastavili prvenstvo, a sigurno poraditi na onome što se događalo u prvom dijelu”, rekao je Burić.

“Ova pobjeda ide svim onim vjernim navijačima Hajduka koji su patili, koji su išli tužni iz Osijeka. Kao momčad im posvećujemo ovu pobjedu, zajedno smo guštali. Raduje me što je odlučio Jradi. Borili su se hajdučki, ali u pobjedi se ne uzvisi, u porazu ne ponizi”, zaključio je Burić koji se nada još nekom pojačanju do kraja prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.