Trener Hajduka nakon poraza od Osijeka: ‘Nismo još spremni igrati protiv jedne od najboljih ekipa u ligi’

Foto: fah

Nogometaši Osijeka u 20. kolu Prve hrvatske nogometne lige pobijedili su Hajduk 2:0 u Gradskom vrtu. Pogotke za Osijek zabili su Laszlo Kleinheisler i Ramon Mierez. Nakon poraza svoje momčadi trener Hajduka Paolo Tramezzani je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon crvenog kartona promijenio se balans utakmice. Pokušavali smo kontrolirati utakmicu do tog trenutka, ali nismo puno riskirali. Šteta što smo dobili crveni karton. Nismo još spremni igrati protiv jedne od najboljih ekipa u ligi s jednim igračem manje, ali u prvom poluvremenu smo igrali dobro”.

Talijanski stručnjak ipak vidi ”svjetlo na kraju tunela”

“Mislim da smo bili loši samo jednu utakmicu dosad, onu protiv Lokomotive. U svakoj drugoj smo nešto pokušavali i radili na sebi. Moramo se pripremati za svaku utakmicu i davati maksimum, vidim to na igračima. Imat ćemo napokon vremena za normalan trening i za malo odmora nakon čega bi momčad trebala izgledati bolje.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk nakon poraza od Osijeka putuje u Opatiju, a tamo će se pripremati za sljedeću utakmicu, onu protiv Rijeke, koja je na rasporedu za četiri dana. Talijanski stručnjak tvrdi kako je to dobra prilika za njegovu momčad.

“Kao što sam jučer rekao, za nas je važna svaka utakmica. Poštujemo svaku momčad, nema razlike između protivnika. Sada ostajemo zajedno četiri dana i imat ćemo priliku napredovati u tim danima”, zaključio je Tramezzani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.