Trener Hajduka: Sve naše misli su usmjerene prema Marku, nismo zaslužili izgubiti

Foto: fah

Hajduk je jučer doživio drugi poraz ove sezone u HNL-u. Na gostovanju kod Osijeka, bolji su bili domaćini s 2:1. Trener Splićana Valdas Dambrauskas osvrnuo se na poraz u derbiju protiv Bijelo-plavih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica nije najvažnija stvar. Od ranog jutra smo saznali loše vijesti. Sve naše misli i molitve su usmjerene prema Marku i njegovoj obitelji. Unatoč svemu, odigrao je utakmicu, bez teksta smo. Ponosan sam na igrače koliko su dali danas, nismo zaslužili izgubiti.

Dambrauskas ističe da Osijek u niti jednom trenutku nije bio superiorniji:

– Moramo se podići, početi rasti. Igrači su dali sve što su mogli, zaista nemam kritika. Doduše, primili smo dva gola u prvom poluvremenu, ali ni u jednom trenutku nisam osjetio da je Osijek superiorniji. Međutim, dogodile su se dvije situacije, njihove dobre realizacije. Poslije smo imali prilika, mogli smo doći do boda ili čak sva tri, ali nismo uspjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolan poraz komentirao je i branič Splićana Josip Elez, on ističe da trebaju biti više kao ekipa:

– Najlakše je reći da smo bili bolji drugo poluvrijeme. Kada protivnik vodi 2:0 lakše je biti bolji. Treba tako krenuti od početka, biti dominantan. Ne smijemo imati propuste. Dva poluvremena nisu ista. Tako je bilo i prošle sezone. To se treba promijeniti. Ne smijemo previše razmišljati da moramo sve promijeniti. Treba svatko pogledati sebe, staviti se bolje i biti više kao ekipa. Samo tako možemo pobjeđivati i ostvarivati bolje rezultate, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.