Bjelica: Vjerujem da je ovo prekretnica

Foto: fah

Nogometaši Osijeka upisali su prvu pobjedu nakon mjesec i pol, u derbiju kola svladali su na svom stadionu uzdrmani Hajduk nakon 100 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika je to i važna pobjeda za Bijelo-plave. Prekid crnog niza, ali pomak s dna ljestvice:

– Stvarno jako puno uzbuđenja. Dva različita poluvremena, prvo u kojem smo bili bolji i zasluženo vodili 2:0 i drugo u kojem nas je Hajduk dominirao. Nismo se željeli povući, ali taj grč koje zadnjih tjedana ima momčad je napravio to da smo gledali samo kako se obraniti. Naravno da protiv Hajduka to nije lagano, ali osvojili smo važna tri boda za samopouzdanje i vjerujem da je ovo bila prekretnica što se tiče rezultata i naše igre, rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica.

Bjelica ističe da su imali sreće na kraju. Hajduku su opravdano poništena dva gola, ali mogli su Splićani vrlo lako do izjednačenja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Protiv Varaždina smo iz tri udarca dobili dva pogotka, dok je Hajduk sada imao dobrih prilika, poništeni pogodak, moglo je drugačije završiti, ali božica Fortuna je bila na našoj strani. Zbog samopouzdanja i naših navijača koji su bili sjajni i bodrili nas sto minuta utakmice stvarno sam presretan i nadam se da je ovo početak jedne dobre sezone.

Bilo je slavlja u svlačionici ističe Bjelica, a zahvalio se i navijačima:

– Svaka se utakmica igra za tri boda, a da ste vidjeli slavlje u svlačionici onda bi znali koliko je dečkima značilo pobijediti. Pohvale navijačima koji su bili velika podrška, bili su nam velika podrška, na krilima toga smo došli do pobjede i neka samo tako nastave, zaključio je Bjelica, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.