Trener Juventusa: ‘Protiv nas je suđeno i 12 penala, što je neuobičajeno za velike klubove’

Foto: fah

Juventus je propustio osigurati deveti uzastopni naslov prvaka Italije jer ih je Udinese preokretom 2:1 srušio u 35. kolu Serie A. No, priliku za osvajanje tri boda koja su im potrebna za naslov imaju već u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igrali smo dobro prvo poluvrijeme, ali onda smo primili izjednačujući gol pa smo krenuli po pobjedu pod svaku cijenu zbog čega smo postali neorganizirani pa izgubili”, rekao je trener Maurizio Sarri.

“Protiv nas je suđeno i 12 penala, što je neuobičajeno za velike klubove. Općenito ima više penala, to je rekord svih vremena, čak i ako se naš postotak u tome povećao za puno više u odnosu na neke druge”, tvrdi on.

Kaže i kako mu je momčad pala na psihološkom aspektu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trenutačno je jako teško pronaći balans, svi su se u svakoj momčadi zasitili. Nismo tako agresivni, ali vjerujem da je organizacija puno važnija od agresivnosti sada. Više je tu mentalni umor u igri nego fizički. Utakmice su tako neobične nakon pauze, inercija se mijenja tako brzo. Moramo naučiti lekcije iz ovog rasporeda i pokušati održati svoju formu”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.