Filip Krovinović nakon ulaska u Premiership s Bilićem: ‘Ne bih volio opet preživjeti čitav taj Championship’

Foto: snimka zaslona

Filip Krovinović, koji igra za WBA Slavena Bilića, imao je razloga za slavlje – ulazak u Premiership.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bila bi stvarno šteta da nismo uspjeli izboriti Premiership, godinu dana smo, praktički, imali promociju, bila bi strašna šteta da nam se dogodilo slično što se dogodilo Nottingham Forrestu, koji je u zadnjem kolu izgubio mjesto u play-offu, iako ga je držao čitavu sezonu. Zasluženo smo prošli, stvarno nema tko što prigovoriti”, otkriva za Sportske novosti.

Sretan je i zbog Slavena Bilića.

“Baš mi je drago da je uspio, da mu se vratilo i malo sreće, koliko je samo imao nesreće dosad u karijeri. Svašta se pisalo i govorilo o njemu, sad je dokazao kakav je trener. Svaka mu čast”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tek na poluvremenu mi je jedan od igrača QPR-a rekao da Brentford i Fulham gube, kasnije više nisam znao što se događa. Sve dok Bilić nije naredio našem stoperu da krene u napad. Tada sam pomislio “uf, ovo nije dobro, očito se nešto loše događa na drugim utakmicama kad Slaven šalje stopera u napad”, ha-ha. No, onda mi je Bilić uskoro povikao “Fićo, reci im da se vrate, da ne srljamo”… Bio je to trenutak kad je Barnsley zabio za vodstvo. Uf, iskreno ne bih volio ponovno proživjeti i preživjeti tih 90 minuta. Niti onih nekoliko dana prije utakmice, kad smo se pripremali za QPR, pa onaj šokantni poraz od Huddersfielda koji dan ranije. Zapravo, reći ću vam, ne bih volio opet preživjeti čitav taj Championship, ha-ha. Kakva liga, kakva ludnica, koliko utakmica, a svatko svakoga može pobijediti”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.