Trener Juventusa: ‘Ronaldo je instinktivan igrač, ne uklapa se baš u taktičke norme’

Foto: fah

Nakon što je Juventus poražen s 2:0 na gostovanju kod Cagliarija trener Juventusa Maurizio Sarri rekao je kako će protiv Rome na teren možda poslati U-23 momčad Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije su osigurali titulu, pa nema razloga za opterećivanje.

“Problem je u tome što smo mi jedini klub u Europi koji mora igrati pet utakmica u 12 dana”, rekao je Sarri.

“Vidjet ćemo sutra kako će se igrači osjećati i hoćemo li morati za vikend igrati s U-23 kadrom kako bi se prva momčad uspjela malo odmoriti”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govorio je i o Cristianu Ronaldu.

“Jučer sam pričao s njim i bio je jako motiviran, htio je i igrati i osjećao se dobro. Zajedno smo odlučili da će igrati, on svoje tijelo poznaje bolje nego itko drugi”, rekao je Sarri.

“Ronaldo je instinktivan igrač, ne uklapa se baš u taktičke norme. To je njegova snaga, ali to također znači da se drugi napadač mora prilagođavati njegovim kretnjama. I ove večeri smo to radili dobro, ali nismo završavali akcije”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.