Trener Omonije proglasio Dinamo favoritom: ”Pobijedili su Tottenham, dobra su momčad’

Foto: fah

Dinamo nakon šokantnog poraza od Slaven Belupa na startu prvenstva igra sutra od 20 sati utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu prvaka, protivnik mu je vrlo neugodna ciparska Omonia.  Utakmicu je na tiskovnoj konferenciji najavio Henning Berg, trener Omonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zadovoljni smo, bilo je ovo čudno ljeto zbog koronavirusa i Eura, ali svi igrači su spremni”, kazao je na početku Berg, koji je hvalio Dinamo.

”Ima puno načina za dolazak do dobrog rezultata. Dinamo je dobra momčad, pobijedio je Tottenham. Igrali su protiv Harryja Kanea, imali su igrače na Euru. Neću izdvajati imena. Bit će ovo dobar test naše.”

Kako će na nogomet utjecati činjenica da je ukinuto pravilo gola u gostima?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”To je čudna odluka. Smanjili su mogućnost iznenađenja autsajdera. Nisam stručan za davanje preciznog odgovora. Vidjet ćemo.”

Dinamo ili Omonia će na varšavsku Legiju ili estonsku Floru Tallinn?

”Ne razmišljam o njima. Bitna je samo sutrašnja utakmica, u kojoj moramo dati sve od sebe…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.