Trener Qarabaga: Dinamo je velik klub, no došli smo po dobar rezultat

Zagreb, 19.08.2024. - Konferencija za medije trenera i igrača Qarabaga uoči dvoboja doigravanja za Ligu prvaka između Dinama i Qarabaga. Na fotografiji Gurban Gurbanov. foto HINA/ Daniel KASAP/ dk

Trener azerbajdžanskog prvaka Qarabaga Gurban Gurbanov najavio je na konferenciji za novinare na Maksimiru sutrašnji dvoboj play-offa Lige prvaka s Dinamom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dinamo je veliki klub, s velikom tradicijom, očekujem dobru utakmicu. Mi želimo u Ligu prvaka i došli smo u Zagreb napraviti prvi korak na tom putu. Spremni smo, imamo ozlijeđenih igrača, ali nije to presudno, jer i bez njih imamo kvalitetu za dobar rezultat. Veliki sam optimist, jer znam naše sposobnosti i vjerujem da možemo ostvariti taj cilj, rekao je Gurbanov, koji je punih 15 godina na klupi azerbajdžanskog kluba.

Na pitanje da usporedu Dinamo s Ludogorecom, rekao je:

– Mogu reći da se radi o dvije dosta različite momčadi, bit će to drugačija utakmica. Inače, fizički smo mi u jako dobrom stanju, sve smo bolji. Iz utakmice u utakmicu rastemo i očekujem da u Zagrebu budemo još bolji nego protiv Bugara. Ponavljam, Dinamo je odlična momčad, s puno iskustva u Europi, zato imamo veliku odgovornost, jer, ovo je play-off Lige prvaka. Svaki suparnik je u ovoj fazi težak. Dinamo će imati podršku i sjajnih navijača, ali svejedno od nas očekujem da odigramo dobru utakmicu, zaključio je, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.