Trener RB Leipziga: Svi znamo zašto Joško nije igrao

Foto: fah

Pitanje je sati ili dana kada će i službeno biti objavljeno da je Joško Gvardiol novi član Manchester Cityja, sudeći prema objavama njemačkih i britanskih medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najtiražniji njemački dnevni list, Bild, objavio je da je konačno postignut dogovor između RB Leipziga i Manchester Cityja i da hrvatski reprezentativni branič prelazi za 90 milijuna eura plus bonusi.

Zato Joško nije zaigrao niti u jednoj od jučerašnje dvije utakmice RB Leipziga, a sve je nakon utakmice komentirao trener momčadi Marco Rose.

– Zašto Joško nije igrao? Svi znamo razlog, ne treba okolišati. Mislim da se nitko ne može ubaciti ispred Cityja, no ne mogu reći da je sve gotovo, komentirao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joša Gvardiola komentirao je i Kevin Kampl, Slovenac u redovima Leipziga.

– Joško je već sad jedan od najboljih braniča na svijetu i bit će još bolji. Nevjerojatno je kako se nosi s ovom pompom, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.