Trener Reala o Modriću: ‘Luka je elegantan igrač, izvan i na terenu, zato je dobio Zlatnu loptu’

Foto: fah

Trener europskog prvaka Real Madrida Santiago Solari ne slaže se s Lukom Modrićem koji je u nedjelju rekao kako momčadi nedostaje više jedinstva u pokušaju izlaska iz rezultatske krize.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Real Madrid na svom terenu izgubio 0-2 od Real Sociedada te pao na peto mjesto u prvenstvu, 33-godišnji vezni igrač je rekao novinarima kako momčadi nedostaje više preciznosti pred golom, jedinstva na terenu i koncentracije.

“Luka je elegantan igrač, izvan i na terenu, zato je dobio Zlatnu loptu. Svi radimo zajedno”, izjavio je Solari u utorak na konferenciji za medije u Madridu upitan o Modrićevim riječima. Na konferenciju za medije u sportskom kampu izašao je uoči kup utakmice protiv Leganésa.

“Moramo biti konkretni pred golom. Golovi su najteži u nogometu, na tome radimo”, dodao je Solari. Novinari su inzistirali da kaže slaže li se s Modrićem u ocjeni aktualne situacije, odnosno da ekipi nedostaje preciznosti, jedinstva i koncentracije. Također su podsjetili i na Modrićeve riječi u nedjelju da igrači “ne mogu svaki put ovako zasrati stvari”, misleći na skrivljeni jedanaesterac u 3. minuti utakmice s Real Sociedadom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Oprostite Luki na tome, to (španjolski) mu nije prvi jezik. On je fantastičan igrač, zajedno se sve rješava, svi radimo da budemo bolji. Treneri, igrači, navijači…svi. Slažem se s Lukom da trebamo biti koncentriraniji i precizniji”, zaključio je Solari.

Unatoč osvajanju Svjetskog klupskog prvenstva u prosincu Real Madrid je u prvenstvu nastavio s blijedim predstavama. Nakon što je s po 1-0 bio pobijedio posljednjeplasirane momčadi na tablici Huescu i Rayo Vallecano, zadržavajući vrijeme u posljednjim trenucima, odigrao je samo 2-2 kod Villarreala koji se također nalazi u zoni ispadanja. U nedjelju je pak neočekivano izgubio doma od jedanaestoplasiranog Real Sociedada.

Kraljevski klub sada ima deset bodova manje od vodeće Barcelone. Katalonci su u 18 utakmica postigli 50 golova, a madridski bijeli 26.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid u srijedu na svom Santiago Bernabéu igra prvu utakmicu osmine finala španjolskog kupa protiv Leganésa, momčadi iz madridskog predgrađa koja ga je prošle sezone izbacila u četvrfinalu kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.