Trener Rijeke nakon pobjede na Poljudu: Bolje smo se prilagodili i bili malo spretniji i sretniji

Foto: fah

Nogometaši Rijeke svladali su u gostima, u nemogućim uvjetima na Poljudu, u Jadranskom derbiju Hajduk. Bilo je 2:1 za Riječane, koji su pobjednički pogodak (Menalo) postigli u 68. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice, koja to u drugom poluvremenu s obzirom na uvjete, nije ni mogla biti, trener Rijeke Simon Rožman imao je razloga za zadovoljstvo, Rijeka se primakla vodećem dvojcu Osijeku i Dinamu, dok je Hajduk pao na peto mjesto.

Simon Rožman poslije velike pobjede u Splitu:

“Prvo poluvrijeme bilo je nogometno. Drugo je bilo manje nogometno. Rano smo primili gol, ali nije nas to poremetilo. U nastavku više nije bilo nogometa. Mi smo se bolje prilagodili i bili malo spretniji i sretniji. Od pobjede mi je još draže da se nije ozlijedio nitko od mojih niti od Hajdukovih igrača. Nema gledatelja, ali trudimo se igrati nogomet za gušt onih koji nas gledaju preko TV ekrana. Danas u drugom poluvremenu nije moglo biti nogometa i zato pohvale svima za borbenost”, rekao je trener Rijeke Simon Rožman

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.