Trener Šerifa nakon čuda u Ligi prvaka: Pun sam emocija

Foto: snimka zaslona

Nogometaši Šerifa sinoć su napravili jedno od najvećih iznenađenja u povijesti Lige prvaka svladavši u skupini D na Santiago Bernabeu madridski Real 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurij Vernidub, trener Šerifa, bio je oduševljen s predstavom svoje momčadi protiv Kraljevskog kluba.

– Pun sam emocija i zahvalan zbog svojih igrača i onoga što su napravili. Igrali smo kao momčad i zasluženo slavili. Naravno da smo znali da ćemo se morati braniti. To smo napravili, ali i igrali odlične kontre te smo uspjeli zabiti na kraju, rekao je Vernidub.

Nakon dva odigrana kola ovu skupinu gdje su Real, Inter i Šahtar predvodi Šerif sa svih šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sretan sam i ponosan, na pravom smo putu i nastavit ćemo ga slijediti. Ne razmišljamo o prolasku skupine jer još nismo napravili ništa posebno, idemo korak po korak. Imamo još četiri važne utakmice, prije zadnjeg kola ćemo govoriti o osmini finala, zaključio je trener Šerifa, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.