Trener Seville Berizzo u utorak ide na operaciju, momčad preuzima njegov pomoćnik Marcucci

Foto: fah

Španjolski nogometni prvoligaš Sevilla objavio je kako će se njegov trener Eduardo Berizzo u utorak podvrgnuti operaciji te će vođenje prve momčadi do daljnjega preuzeti dosadašnji pomoćni trener Ernesto Marcucci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Berizzo je u poluvremenu prošlotjedne utakmice Lige prvaka svojim igračima rekao kako mu je dijagnosticiran rak prostate i time ih motivirao da nadoknade zaostatak od 0-3 i izjednače na 3-3.

“Naš trener Eduardo Berizzo u utorak će se podvrgnuti operaciji prostate na kojoj mu je dijagnosticiran karcinom prije nekoliko dana. Njegov povratak na klupu ovisit će o tome kako će proći operacija i oporavak nakon nje. Mi kao klub smo uvjereni da će se vratiti što je prije moguće”, objavila je Sevilla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.