Trener Seville o Raitiću: Nema ništa ni hrvatsko, ni švicarsko, on je Andalužanin

Foto: fah

Trener nogometaša Seville Jose Luis Mendilibar rekao je na konferenciji za medije kako je hrvatski veznjak Ivan Rakitić važan andaluškoj momčadi koja će u srijedu igrati u finalu Europske lige protiv Rome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ivanov doprinos momčadi je velik. On je bio, a i sada jest, sjajan igrač koji puno doprinosi ekipi. Bitan je svima. Na suigrače prenosi sve pozitivno, izjavio je Mendilibar koji je postao trener Seville prije dva mjeseca.

Mendilibara je novinar na konferenciji za medije upitao hoće li i on poprimiti specifičan naglasak južne pokrajine Andaluzije poput Rakitića, koji se vjenčao s lokalnom djevojkom i postao stranac s najviše nastupa za Sevillu.

– On (Rakitić) je već Andalužanin, nema ništa ni hrvatsko, ni švicarsko, ni nečije drugo. On je Andalužanin. Osim toga, živi i ponaša se poput Andalužanina. Njegova supruga je, očito, odradila dobar posao, izjavio je Mendilibar šaleći se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.