Trener španjolskog prvaka potvrdio, Ivan Rakitić ostaje u Barceloni: ‘On je veliki igrač i ništa me ne navodi na pomisao da neće ostati ovdje’

rakitić
Foto: fah

Trener španjolskog nogometnog prvaka Barcelone Ernesto Valverde izjavio je kako će hrvatski reprezentativni veznjak Ivan Rakitić ostati u klubu iako ga je u prva dva kola nove sezone izostavio iz udarne postave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On je veliki igrač i ništa me ne navodi na pomisao da neće ostati ovdje. Sezona je jako duga te će biti mjesta za sve igrače”, izjavio je Valverde na konferenciji za medije u Barceloni.
Katalonski klub u subotu igra protiv Osasune u trećem prvenstvenom kolu. Valverde je Rakitića protiv Athletic Bilbaa uveo na početku drugog poluvremena, a protiv Betisa ga je ostavio na klupi.
Prvi put od ljeta 2017. godine, kada je Valverde došao u Barcelonu, Rakitić nije bio igrač udarne postave u španjolskom prvenstvu. Posljednjih dana su stoga mediji nagađali o njegovom mogućem odlasku iz kluba premda ima ugovor do ljeta 2021.
Ljetni prijelazni rok završava 2. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.