Trener Zrinjskog nakon tužne večeri: ‘Izgubili smo zbog dva, tri centimetra’

rendulić
Foto: fah

Trener mostarskog Zrinjskog Krunoslav Rendulić ocijenio je da njegova momčad može pobijediti varšavsku Legiju u sljedećem kolu Konferencijske lige iako su sinoć od njih izgubili u Mostaru (1-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bili smo u najmanju ruku ravnopravni, ali napravili smo dvije pogreške koje su nas skupo koštale. Čini se da smo izgubili zbog dva, tri centimetra”, rekao je Rendulić na klupskoj konferenciji za novinare.

Ocijenio je kako već u sljedećem susretu koji se ponovno igra protiv poljske momčadi mogu jurišati na pobjedu.

“Vjerujem da je to moguće, ne samo Legija, nego da moj tim može dobiti bilo koga”, dodao je hrvatski strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon tri kola u skupini E Konferencijske lige Europe, HŠK Zrinjski se nalazi na trećem mjestu s tri boda koliko ima i posljednji nizozemski AZ Alkmaar. U toj skupini s dvije pobjede vodi Legia koliko na drugome mjestu ima i Aston Villa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.