Trofej manje: Bayern šokirao navijače ispadanjem u Kupu, trener razočaran

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Bayerna ispali su, na opće iznenađenje u Muenchenu, u Kupu Njemačke nakon što su poraženi od Kiela poslije izvođenja jedanaesteraca rezultatom 6:5 (2:2). Obrana prvaka Europe ponovno je izgledala očajno, bila je to igra nedostojna najbolje momčadi Europe prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, ispadanje u šesnaestini finala Kupa veliki je šok za Bavarce, koji su prvi puta u ovoj fazi ispali nakon više od dvadeset godina. Trener Bayerna Hansi Flick nije mogao sakriti svoje razočarenje neočekivanim ispadanjem.

“Ovo je za nas pravi šok. Jako smo razočarani. Njihov prvi gol je precrtan kao oni koje primamo u posljednjih nekoliko utakmica. Ne branimo dobro te situacije, dok kod drugog gola nismo imali dovoljno defenzivaca i čovjek je ostao otkriven. Moramo imati bolju defenzivnu kompaktnost, raditi veći pritisak na čovjeka s loptom i osiguravati zadnji red. Moramo preći preko ovog poraza i nastaviti s radom”, rekao je razočarani Flick.

Ipak, trener Bayerna, Marca Rocu, koji je promašio jedanaesterac, ne smatra krivim za ispadanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne vjerujem da će ga netko kriviti. Takva je to serija, jedanaesterci su lutrija. Zajedno smo u ovom, podržat ćemo ga i nema nitko ništa protiv njega”, dodao je Flick.

Nogometaši Bayerna će tako ostati bez trofeja u Kupu, koji su prošle sezone osvojili, ali su ga i osvojili sezonu ranije kada je kultni njemački klub vodio bivši hrvatski izbornik Niko Kovač. Ipak, i dalje Bavarci imaju priliku na tri fronta osvojiti trofeje, borit će se za osvajanje Bundeslige, Lige prvaka, te klupskog prvenstva svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.