Tucak nakon osvojene bronce: ‘Srbija je fantastična, ali dobili smo ju triput zaredom, i dobit ćemo je opet! Tu nema dileme!’

Foto: fah

Hrvatska vaterpolo reprezentacija bez Ivice Tucka osvojila je europsku broncu za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Neposredno pred odlazak na utakmicu rekao sam momcima da ova medalja za nas ima zlatan sjaj i da moramo napraviti sve da je uzmemo. Zaista od srca komplimenti momcima, odigrali su fantastičnu utakmicu, jednu briljantnu utakmicu u jednoj rijetko viđenoj egzekuciji. A ja se više neću vraćati, kad sam rekao egzekucija, oni koji su pratili vaterpolo i koji ga znaju, danas su vidjeli što znači egzekucija u vaterpolu. Ali bili smo jači od toga. Uspjeli smo se dignut u ova da dana. Imali smo mnoštvo razgovora, individualnih, zajedničkih s igračima i danas sam im prije utakmice rekao: Momci, ova medalja zaista za nas ima zlatan sjaj i mi moramo sve napravit da je osvojimo, ovo je veliki rezultat za nas, bez obzira što nije zlato, ne može uvijek biti zlato. Kontinuitet ostvarivanja velikih rezultata je i dalje iza hrvatske reprezentacije i naravno da mi nećemo stat na ovome”, kaže Tucak koji nije vodio utakmicu zbog isključenja protiv Srbije u polufinalu.

Žali li za izgubljenim polufinalom?
“Nema žala, nema žala. Tad se desilo što se desilo, nismo imali dovoljno snage i koncentracije protiv jednog protivnika, koji je fantastičan, ja respektiram Srbiju, fantastični su. Mi njih možemo dobit, ja znam da ih možemo dobit. Dobili smo ih triput zaredom, dobit ćemo ih ponovno, tu nema dileme,. Oni su tad bili bolji, ja im čestitam od srca i nema vraćanja više na to”, zaključio je, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.